Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sivuinfo

Kävelet pari askelta eteenpäin täysin rakennusvaiheilla olevassa huoneessa ja huomaat pölyn peitossa olevan vihon. Pyyhit pölyt varovaisesti pois ja huomaat vihon kuuluvan linnan omistajille.

Olet saapunut paikkaan, jossa on kaikki tiedot linnasta ja sen omistajista.

 

Tiedot

Olet siis mietiskellyt mistä linnamme koostuu? Täällä on kaikki mahdolliset tiedot linnastamme, kuten copyt.

Tietoihin →

 

Ylläpitäjät

Linnan omistajat? Ne kaksi henkilöä jotka pyörittävät tätä paikkaa ja pitävät seinät kunnossa? Täältä löydät tietoa näistä kahdesta mystisestä olennosta, joiden olemassa olosta kukaan ei ole varma.

Niameus →

Rowan Mordred →

 

Linkit

Oletko mietiskellyt minkälaista palautetta kävijät ovat antaneet Rowan Castlesta? Entä keiden tauluja löytyy seiniltämme? Tai kenties keiden seinillä on Rowan Castlen tauluja? Täältä löytyy kaikki linkinvaihdot, arvostelut Rowan Castlesta ja missä olemme listattuna.

Linkkeihin →

 

Puhumaan Discordiin?

Voit tulla juttelemaan ylläpitäjien kanssa Discordiin, jossa meidät tavoittaa melkein joka päivä. Voit kutsua kaverisi ja kaikki tuttusi mukaan juttelemaan. Ei tarvitse ujostella, varsinkaan kun siellä näin aluksi ei ole kauheasti väkeä. Discordin kautta on myös helpompi ohjeistaa ulkoasujen tekemisessä, jos niistä on jotain kysyttävää.

Haluatko siis juttelemaan kanssamme? Palvelimelle pääset alla olevaa connect-nappia painamalla!

 

 

Mikä Discord on ja mitä siellä tehdään?

Discord on ilmainen sovellus tarkoitettu juttelua varten. Siellä voit jutella joko kirjoittamalla tai puhumalla. Discordin voit joko ladata koneellesi tai kirjautua selaimen kautta.

Sen virallisille sivuille pääset alla olevaa linkkiä painamalla.

Linkki →

 

Jos sinulle syntyy lisää kysymyksiä meidän Discord palvelimesta tai ylipäätään Discordista voit tulla vieraskirjaamme kyselemään tai Cboxiin.

©2019 • яσωαи ¢αѕтℓє • - suntuubi.com