Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainoskirjeet

Olet siis päättänyt jättää mainoksen Rowan Castleen.

Tänne voi mainostaa sivuja niin paljon kuin jaksaa. Saman sivun mainoksen laittaminen kokoajan on kiellettyä. Odota edes sen verran ettei mainos näy enään samalla sivulla.

Emme vastaa mainoksiin, mutta saatamme käydä vilkaisemassa sivujanne kun on aikaa.

 

Vieraiden mainokset  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Mittari
Kotisivut: http://sivusto1.suntuubi.com/

24.04.2017 08:00
"Oooouuuuuu! Waouuu!" kuuluu susien ulvonta pimeässä yössä. Haluatko liittyä niiden kuoroon? Ulvomaan yhdessä lauman kanssa kuutamolla? Yhtyä ulvontaan joka liittää meidät yhteen. Tekee meistä lauman, jossa jokainen tuntee olevansa turvassa. Vai tunteeko? Se suuri päätös voi olla osittain myös sinun vastuullasi. Onko lauma turvassa?
Suden askel on 10.4.2017 perustettu susilla pelattava tarinaroolipeli.
Tervetuloa!

~Mittari

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

14.04.2017 16:28
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

14.04.2017 11:50
Kiinnostavatko sinua karvaiset nelijalkaiset ystävämme, koirat? Oletko haaveillut jo pitkään koirasta, mutta syystä tai toisesta et ole sellaista saanut omaan perheeseesi? Tai oletko muuten vain innokas tarinankirjoittaja, jolla riittää mielikuvitusta ja kiinnostusta? Mikäli vastasit edes yhteen edelläolevista kysymyksistä kyllä, olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut virtuaalikennel Sateenkaaritaivaaseen!

Sateenkaaritaivas on virtuaalikennel, jolla ei ole varsinaista kasvatusrotua, mutta teetän ainoastaan puhdasrotuisia pentuja. Kennelin koiralauma on kasvanut hurjaa vauhtia ja iso osa koirista on hoitajaa vailla, joten käythän ystävällisesti edes tervehtimässä niitä, ties vaikka joku vapaana olevista tassukkaista sulattaisi sydämesi kertaheitolla ja tahtoisit alkaa hoitamaan sitä. Jätäthän ystävällisesti myös tassunjälkesi postiluukkuumme merkiksi siitä, että olet käynyt paikalla? Tervetuloa vielä kerran, minä ja koirat odotamme sinua! <3

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

31.03.2017 16:05
Tule tutustumaan Nefariouksen ihmeelliseen maailmaan! Arvosteluja ja sivulistausta kaikenlaisille sivustoille.

Nimi: Alison Geodha
Kotisivut: http://airson.suntuubi.com/

19.03.2017 19:49
Olet löytänyt tiesi Skotlantiin Aberdeenin liepeille. Edessäsi kokeilee sisäoppilaitos Airson. Kyseessä ei ole mikä tahansa sisäoppilaitos vaan koiraopisto tai miksi sitä tahtoo kutsua. Jokaisella oppilaalla on oma hoitokoira, jonka kanssa pääsee puuhailemaan.

Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

09.03.2017 17:20
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Siena
Kotisivut: http://beauxbatonss.wixsite.com/taikaopisto/

05.03.2017 18:47
Oletko innostunut, luova ja luotettava Harry Potter -fani ja kiinnostunut taikakouluista ja roolipelaamisesta?

Saatat olla etsimäni henkilö! Tarina- ja foorumiroolipeli Beauxbatons etsii toista ylläpitäjää! Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin: siena.beauxbatons@hotmail.com , niin katsotaan, satutko olemaan oikea henkilö ylläpitäjäksi!

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://hiljainenkuu.suntuubi.com

04.03.2017 08:33
Kuljet pitkin kylmää ukkospolun laitaa. Kuulet takaasi askelia ja kiihdytät omia askeleitasi. Sydämesi pamppailee pelosta. Hengityksesi huuruaa kylmässä ilmassa ja käännät katseesi yhtäkkiä kuuhun. Kuu naulitsee katseesi ja kuulet hiljaista kuiskintaa. Yhtäkkiä kuulet raskasta hengitystä aivan vierestäsi. Sydämesi pamppailee pelosta ja käännyt katsomaan suoraan tulijan tummanvihreisiin silmiin. On myöhäistä paeta. Tuijotat hopeanharmaata ja kaunista, edessäsi olevaa naaraskissaa. "Tuletko vai menetkö, se on oma valintasi."


Tervetuloa, kuka ikinä oletkaan. Olet sattunut hipsimään Hiljaiseen Kuun mainokseen.
Istupa nyt alas ja ota hiukan lämmintä mehua niin kerron sinulle mikä paikka Hiljainen Kuu oikein on.
Hiljainen Kuu on paikka, jossa kaikki unelmat voivat käydä todeksi! Liity, luo kissasi ja ennen kaikkea: Pidä hauskaa! Hiljainen kuu on paikka täynnä iloa ja unelmia! Roolipelimme perustuu Soturikissoihin, mutta ei, emme ole vain tavallinen tarinaroolipeli, jossa istuskelevat vain samat vanhat hahmot. Uusi juoni, uudet hahmot ja uudet kujeet!

 Terveisin ja lämpimin halauksin:

Höpsähtäneet ylläpitäjämme Perho & Uuna, sekä kaikkialla häärivät apulaisemme Untuva ja Loiste!

Nimi: Freja
Kotisivut: http://merkitykseton.suntuubi.com/

02.03.2017 21:33
Merkityksetön tekee nyt ulkoasuja tilauksesta! Tervetuloa tilaamaan!

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

02.03.2017 15:22
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi? Sivulistaus Ensemblen tavoitteena on listata suomalaisten nuorten monipuolisia ja aktiivisia kotisivuja linkitystä vastaan. Ensemble on toiminut aktiivisena jo vuodesta 2011!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://chrima.suntuubi.com/

26.02.2017 19:27
Tervetuloa vuoden 2017 alkupuolella perustettuun varustekauppa Chrimaan! Meiltä löytyy varusteita koirille ja niiden omistajille tai hoitajille. Valikoimamme ei vielä ole kovin laaja, mutta se kasvaa koko ajan!

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://detectives.suntuubi.com/

22.02.2017 16:41
>> Kävelet kävelytiellä tien vasemmalla puolella. Nostat katseesi älypuhelimestasi, ja vilkaiset ihailevasti Big Beniin päin. Yhtäkkiä kuulet kiljahduksen ja paukahduksen. Oliko se ase? Ampuiko joku? Käännyt ympäri ja nappaat otteeseesi naisen, joka oli juoksemassa kauhistuneena poispäin pienestä väkijoukosta, joka oli muodostunut vähän matkan päähän.
"Mitä on tapahtunut?" kysyt naiselta kovaan ääneen.
Nainen huohottaa pakokauhun vallassa. "Joku ammuttiin! Tee jotain!"
Tuijotat naista yllättyneenä hetken, ja päästät hänet sitten menemään. Lähdet juoksemaan kohti väkijoukkoa. Maassa makaa mies. Hänen päästään valuu verta. Kumarrut maahan ja tutkiskelet haavaa.
"Onko joku soittanut ambulanssin?" kysyt ihmisiltä.
Joku mainitsee poliisiautosta, joka kurvaa paikalle.
"Ah, herra Cantillen. Onko hänet ammuttu?" poliisimies kysyy sinulta.
"On. Soitan ambulanssin..."
"EI tarvitse, Pierre. Mene kotiin, vaimosi luo. Kuulin, että teille syntyi poika. Onneksi olkoon", poliisi sanoo ja väläyttää pienen hymyn. "Noh, vauhtia nyt!" <<


Tervetuloa Detectivesiin

Nimi: Tiukutar
Kotisivut: http://www.aavikonprinssi.suntuubi.com/

21.02.2017 16:02
Kaikki alkaa legendasta, jonka mukaan villihevosori Figaro vangittiin ihmisten toimesta. Sen lauma oli ajettu nurkkaan kasvavan kaupungin tieltä. Se revittiin erilleen ystävistään ja perheestään. Kuitenkin huhut kertovat kuinka tämä hevonen pakeni ihmisten vankilasta ja uhmasi kuolemaa vaeltamalla läpi aavikon, jonka keskiöstä löysi laakson minne perusti laumansa uudelleen. Siitä tuli orin lempinimi: Aavikon prinssi. Kuitenkaan kovin kauaa tämä rauha ei kestänyt kun uusi uhka nousi horisonttiin ja vallan kaappaus tapahtui. Kuitenkin Figaro taisteli takaisin pienen pläntin paratiisistaan, mutta vaikeimmat ajat ovat vasta edessä! Miten kaikki jatkuu? SINÄ PÄÄTÄT!

Olemme siis vuonna 2016 13.12 perustettu tavoitteellinen villihevosroolipeli. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää juonesta ihan millainen tahansa pienen realistisuuden rajoissa. Nousta valtaan, tipahtaa vallasta, luoda sukupolvia ja elää täyttä villihevosen elämää! Mikäli sinulta löytyy rohkeutta, oveluutta ja paljon paljon mielikuvitusta niin klikkaileppas itsesi peremmälle!

-Tiukutar

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

13.02.2017 14:18
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Kyoshi
Kotisivut: http://Aamunkajastus.suntuubi.com /

09.02.2017 16:01
Hei sinä siellä!
Astu sisään susien leiriin. Mikä tämä paikka on? Tämä on Aamun kajastus, jossa pelataan kolmella eri laumalla: Aqua, Luna ja Cavidad laumoilla. Aamun kajastus on realistinen susi tarinaroolipeli missä saa keksiä itse oman hahmonsa ja juonensa. Käy vielä peremmälle ja tutustu uusiin tuttavuuksiin, aikaa riittää.

©2017 • яσωαи ¢αѕтℓє • - suntuubi.com