Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainoskirjeet

Olet siis päättänyt jättää mainoksen Rowan Castleen.

Tänne voi mainostaa sivuja niin paljon kuin jaksaa. Saman sivun mainoksen laittaminen kokoajan on kiellettyä. Odota edes sen verran ettei mainos näy enään samalla sivulla.

Emme vastaa mainoksiin, mutta saatamme käydä vilkaisemassa sivujanne kun on aikaa.

 

Kirjeet || Mainokset || Ilmoitukset

Mainokset  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://hopeinen.suntuubi.com

05.07.2017 21:24
Kaipaatko normaalia soturikissoilla roolipelausta hyvässä seurassa? Siinä tapauksessa Hopeinen henkäys on oikea paikka sinulle! Tervetuloa roolipelaamaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Otamme avosydämin kaikki uudet pelaajat vastaan, joten ethän jännittä laittaa viestiä!

Nimi: Lumi
Kotisivut: http://pathofthewarrior.suntuubi.com/

25.06.2017 19:10
Path of the Warrior on vuoden 2017 keväällä perustettu soturikissoihin liittyvä roolipeli. PotW:n reviirillä ei kuitenkaan seikkaile kirjoista tutut klaanit, vaan pääroolissa ovat kissat Hämäräklaanista, Tuiverrusklaanista ja Virtausklaanista. Haluatko ansaita soturinimesi joukossamme? Tai voithan aina tulla jättämään tassunjälkesi vieraskirjaamme.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.suntuubi.com/

22.06.2017 13:15
Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitsetko pimeän polun murhaajan tiellä, vaiko valoisan klaanikissan tien? Tuleeko sinusta kenties legendaarinen soturi -vai muistetaanko sinut vain yksittäisenä petturina? Tuletko olemaan valloittaja vai se, joka alistuu kohtaloonsa? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme oikeus kyntemme" -ja näin sinusta tulee oikea soturi.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://berenike.suntuubi.com/

20.06.2017 17:48
Tervetuloa kopioimaan ulkoasuja Berenikeen!

Nimi: Stärä
Kotisivut: http://kuiskeenkutsu.suntuubi.com/

20.06.2017 11:59
~Harmahtunut kissa katseli entisen kaksijalan vanhentuneita raunioita kukkulalta kaikki nähdeillä silmillään. Oli melkein kuunhuippu ja tähdet tuikkivat nousevan kuun ympärillä. Hän saattoi haistaa lähestyvät klaanit, sekä ne jotka eivät kuulu mihinkään. Voimakkaat, nopeat, varjohin piiloutuvat sekä vedessä hengittävät selviytyjät kohtaavat. Pian tulevaisuudessa ilmassa haisee veren karmea haju... ja kuoleman kirkaisut täyttävät ilman .~

Hei kulkija! Olet saapunut 20. 6. 2017 auenneeseen soturikissat sarjaan perustuvaan tarinaroolipeliin, joka kantaa ylpeänä nimeä Kuiskeen kutsu. Kirjojen tapahtumat ovat jo historiaa - kissat ovat kehittyneet, sekä klaanit ovat vaihtaneet jo nimensäkin. Nykyään ei ole Myrskyklaania, Jokiklaania, Tuuliklaania, tai Varjoklaania, vaan Ukkosklaani, Vesiklaani, Kiitoklaani ja Pimeysklaani. Ukkosklaanin (entisen Myrskyklaanin) lähellä sijaitseva kaksijalkala on jo hylätty raunio alue. Klaanit taistelevat usein tästä alueesta, ja ken tietää - ehkä jopa erakotkin liittyvät taisteluun ja perustavat uuden klaanin tuonne? Sinä voit vaikuttaa siihen.

Nimi: Middle Ages
Kotisivut: http://middleages.suntuubi.com/

16.06.2017 12:54
Keskiaikaisia varusteita roolipelisivustojen käyttöön!

Nimi: Angel
Kotisivut: http://taikaopistomagic.suntuubi.com//

15.06.2017 14:55
Kirjavia pöllöjä, kellastuneita pergamentteja, koukeroista kirjoitusta. Taikasauvoja, velhonkaapuja, puuskuttavia pikajunia. Jyhkeitä linnoja, satoja portaikkoja, tutkimattomia tiluksia. Opiskelua, kolttosia, ystäviä ja vihollisia. Arkea ja juhlaa täynnä taikaa. Kaikkea tätä on Tylypahka.

Tervetuloa tarinaroolipeliin, joissa paitsi kehityt kirjoittajana, myös tutustut uusiin Potter-ihmisiin ja pidät hauskaa virtuaalisessa Tylypahkassa!

~ Angel

Nimi: ama
Kotisivut: http://skyfield.suntuubi.com//

14.06.2017 13:25
Skyfield on uusi vieraskirjapohjainen fantasiaroolipeli, joka perustuu evoluutioon, demoneihin ja ihmisen kaltaisiin olentoihin...

Nimi: Margot
Kotisivut: http://fablesrpg.suntuubi.com/

11.06.2017 23:52
"Olipa kerran New Yorkissa satuhahmojen yhteisö, joka tunnettiin nimellä Fabletown. Siellä asuvat satuolennot saapuivat maailmaamme satoja vuosia sitten, jolloin heidät karkotettiin Kotimaista. Lumouksiksi kutsuttujen loitsujen avulla he ovat suojelleet salaista yhteisöään tavallisten kuolevaisten maailmalta."

Tervetuloa roolipelaamaan New Yorkiin, satuolentojen asuttamaan Fabletownin yhteisöön! Sinäkin voit liittyä mukaan satujen salaisuutta suojelemaan ja hahmojen yhteisöä sekoittamaan valitsemallasi satuhahmolla!

Nimi: Mittari
Kotisivut: http://sivusto1.suntuubi.com/

24.04.2017 08:00
"Oooouuuuuu! Waouuu!" kuuluu susien ulvonta pimeässä yössä. Haluatko liittyä niiden kuoroon? Ulvomaan yhdessä lauman kanssa kuutamolla? Yhtyä ulvontaan joka liittää meidät yhteen. Tekee meistä lauman, jossa jokainen tuntee olevansa turvassa. Vai tunteeko? Se suuri päätös voi olla osittain myös sinun vastuullasi. Onko lauma turvassa?
Suden askel on 10.4.2017 perustettu susilla pelattava tarinaroolipeli.
Tervetuloa!

~Mittari

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

14.04.2017 16:28
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

14.04.2017 11:50
Kiinnostavatko sinua karvaiset nelijalkaiset ystävämme, koirat? Oletko haaveillut jo pitkään koirasta, mutta syystä tai toisesta et ole sellaista saanut omaan perheeseesi? Tai oletko muuten vain innokas tarinankirjoittaja, jolla riittää mielikuvitusta ja kiinnostusta? Mikäli vastasit edes yhteen edelläolevista kysymyksistä kyllä, olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut virtuaalikennel Sateenkaaritaivaaseen!

Sateenkaaritaivas on virtuaalikennel, jolla ei ole varsinaista kasvatusrotua, mutta teetän ainoastaan puhdasrotuisia pentuja. Kennelin koiralauma on kasvanut hurjaa vauhtia ja iso osa koirista on hoitajaa vailla, joten käythän ystävällisesti edes tervehtimässä niitä, ties vaikka joku vapaana olevista tassukkaista sulattaisi sydämesi kertaheitolla ja tahtoisit alkaa hoitamaan sitä. Jätäthän ystävällisesti myös tassunjälkesi postiluukkuumme merkiksi siitä, että olet käynyt paikalla? Tervetuloa vielä kerran, minä ja koirat odotamme sinua! <3

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

31.03.2017 16:05
Tule tutustumaan Nefariouksen ihmeelliseen maailmaan! Arvosteluja ja sivulistausta kaikenlaisille sivustoille.

Nimi: Alison Geodha
Kotisivut: http://airson.suntuubi.com/

19.03.2017 19:49
Olet löytänyt tiesi Skotlantiin Aberdeenin liepeille. Edessäsi kokeilee sisäoppilaitos Airson. Kyseessä ei ole mikä tahansa sisäoppilaitos vaan koiraopisto tai miksi sitä tahtoo kutsua. Jokaisella oppilaalla on oma hoitokoira, jonka kanssa pääsee puuhailemaan.

Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

09.03.2017 17:20
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

©2018 • яσωαи ¢αѕтℓє • - suntuubi.com