Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraiden kirjeet

Onko sinulla asiaa linnan omistajille? Kenties palautetta tai jotain muuta? Jos olet tullut tänne vain haukkumaan seinämme lyttyyn, käänny pois. 

Asiallista kritiikkiä otetaan vastaan. Täällä voi myös kysyä kaikenlaisia kysymyksiä mitä mieleen tulee. Vastaamme jokaiseen viestiin ja yritämme auttaa kaikkia apua tarvitsevia parhaamme mukaan.

 

Kaikki mainokset normaalissa vierakirjassa poistetaan.

Lukaisethan UKK:n ennen kuin kysyt mitään?

 

 

Vieraiden kirjeet  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Vanamo
Kotisivut: http://vanitael.suntuubi.com

17.05.2017 20:29
Arvostelu sivustanne

Arvosana: 9+

+ hieno ulkoasu(tosin oikeassa laidassa olevat otsikot eivät omaan esteettiseen silmääni sovi, mutta se on makukysymys)
+ etusivun teksti pätevä eikä liian pitkä
+ viimeisimmät tapahtumat ja ilmoitukset selkeästi esillä
+ sivuinfo selkeästi esillä (ja ylläpitäjien omat tiedot)
+ selkeät ulkoasujenkopionti ohjeet
+ ohjevideot ja UKK
+ monipuoliset eri viekut

- aloitussivu ei kerro sivuston tarkoitusta(kopiointisivusto)
- linkit samassa ikkunassa muille sivuille
- cboxin fonttia hankala nähdä kun on niin pieni


Sanallinen:

Hämmennyin mennessäni sivustolle ja nähdessäni alkutekstin. Linnasta luotiin hieno tunnelma, mutta jäi epäselväksi, mitä ihmettä tästä linnasta voisi saada irti. Onko se roolipeli vai kenties blogi? Uteliaan se houkuttelee jatkamaan eteenpäin, mutta nopeasti tietoa etsivä kyllästyy, ennen kuin ehtii edes kuulla, mihin sivu on tarkoitettu. Itse poistaisin harhaanjohtavan alkusivun, mutta jos se on mielestänne tärkeä osa sivustoanne, sitä ei ole pakko poistaa - kunhan tekee tarpeelliset selvennykset.

Sivustolle viimein päästyäni en voi olla toteamatta ulkoasua hienoksi(kuten kopiointisivuston ulkoasun tuleekin olla, koska mitä järkeä olisi kopioida ulkoasu sivustolta jonka omakaan ulkoasu ei ole hieno). Valon lisääntyessä ja kesän tullessa toivoisin näkeväni myös netissä pirteämpiä ja valoisampia ulkkia - koen ne ainakin itse vastaanottavemmiksi kuin mustat klöntit, - mutta jos olette kiintyneet myös tähän seikkaan sivussanne, se ei automaattisesti vaadi korjausta.
Etusivun sisältö on erinomainen. Siinä on sopivassa määrin tunnelmointia ja sivun tarkoituksen selittämistä. Viimeisimmät tapahtumat ja ilmoitukset ovat hyviä lisiä ja eritoteen kun sivustolle ei keräänny tiivistä yhteisöä, joka tietäisi kaikesta kaiken, nämä osiot kertovat ripeästi kaiken tarpeellisen viiden minuutinkin vierailijalle.

Sisältöä en voi muuta kuin kehua. Sivuinfo on selkästi esillä ja helposti löydettävissä. Kaikki ohjeet ovat todella hyviä ja päteviä, videot ehdotonta superplussaa! Ulkkia on runsaasti, eikä virallisesta tarjonnasta muutenkaan ole puutetta. Viekut ovat siististi järjestetty aiheittain ja niiden välillä on helppo liikkua.

Tämä oli todellinen arvostelijan unelma, ei paljoa parannettavaa!


Näitä voisi mielestäni korjata:
- aloitussivun poisto tai vähintään sillä myös sivun idean selittäminen
- mahd. keväisempi ja valoisampi ulkoasu (jos haluatte, mielipidekysymys)
- linkkien laitto niin, että avautuvat toiseen ikkunaan
- cboxin fontin suurentaminen

ps. Muistattehan linkittää Vanitaelin sivustollenne!

Vastaus:

Kiitoksia todella paljon arvostelusta! Korjailinkin juuri pari noista korjausehdotuksista. :) Ja juu etusivulla ei ole suoraa selitystä mikä Rowan Castle on tarkoitukseltaan sillä luulin että ihmiset osaavat lukea yläkuvan, mutta kai se pitääkin lisätä vielä tekstiin.

Ja linkin lisäänkin tässä heti. :)

- Niameus

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://sammalpolku.suntuubi.com/

13.05.2017 10:20
Poistin edellisen Css-koodin, ja laitoin uuden. Mutta siihen tuli se vanha, vaikka koodi oli uusi. Mitä hittoa teen?

Vastaus:

Niinkuin Cboxiin kirjoitinkin siinä kestää hetken aikaa päivittyä. Itellä koodi ilmaantui aina vasta seuraavana päivänä.

- Niameus

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

22.04.2017 11:33
Vähän myöhässä, mutta tässä kuitenkin arvostelu! Linkitäthän meidät viikon kuluessa?

Plussat [+]
+ chatti
+ siisti ulkka
+ tekijänoikeudet kunnossa
+ paljon materiaalia
+ kattavia ohjeita
+ aktiivinen ylläpito
Miinukset [-]
- ulkoasu katkeilee
Sanallinen arvostelu: Kauniisti tehdyt sivut! Ulkoasun värit sopivat mahtavasti yhteen vaikka joillain sivuilla sisältö katkeilee välillä. Tekijänoikeudet ovat kunnossa ja chatti on aina plussaa. Ylläpito vaikuttaa melko aktiiviselta ja ystävälliseltä. Materiaalia löytyy paljon ja valikoima on melko laajaa. Ohjeet ovat hyviä ja aika yksinkertaisia, vaikka itse suosinkin enemmän tekstiä ja kuvia videoiden sijaan. Kirjoitusvirheitä en löytänyt ja sivut olivat muutenkin aika selkeä lukuiset. Kaikinpuolin siistit ja kiinnostavat sivut!
Arvosana [4-10]: 9½

Vastaus:

Kiitoksia arvostelusta! Linkitänkin teidät heti. :)

- Niameus

Nimi: Nui
Kotisivut: http://paatsamarope.suntuubi.com/

21.04.2017 16:31
Hei linkinvaihtolainen!

Paatsama on mennyt tauolle, tulen ilmoittelemaan tauon päätyttyä :3

Vastaus:

Juu :)

- Niameus

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

05.04.2017 17:40
Heissan! Rowan Castle on nyt listattu Nefarioukseen, joten linkitättehän meidät viikon kuluessa? Myös linkinvaihto käy hyvin :D

Vastaus:

Selvä, lisäilen linkkinne ^^

- Niameus

Nimi: linsku
Kotisivut: http://linsku.suntuubi.com/

28.03.2017 21:20
Se ei vaan toimi. Mitä minun pitäisi tehdä?

Vastaus:

Hmm, kokeile tallentaa uudella nimellä jos johtuu siitä. Muuten en tiedä miten voisin auttaa. Voisin toki itse tulla asentamaan ulkoasun paikalleen, jos on tarvetta. Yritän tässä huhtikuun aikana yrittää korjata ulkoasujen tallentamisen siten, että tämän tapaisia tapauksia ei tapahdu enempää.

- Niameus

Nimi: Tomomi
Kotisivut: http://uusipolkusi.suntuubi.com/

22.03.2017 15:50
Heih, teillä ei taida olla CSS-koodeja joten voisinko kopioida CSS-koodin jostain ulkoasusta? Ymmärrän jos tämä ei sovi.

Vastaus:

Vielä tähänkin ilmoitan, että voi kopioida. Kunhan merkitset copyihin Rowan Castlen ja linkität meidät. :)

- Niameus

Nimi: Lunatra
Kotisivut: http://lunatra.suntuubi.com/

16.03.2017 15:34
Hei! Kysyisin, että miten tuo tuollainen päivitykset-loota laitetaan vaikka etusivulle. Teillä itsellä on se etusivulla, ja haluaisin sellaisen sivuilleni. Tämä on myös yksi ehdotus ohjeisiin.:)

Vastaus:

''Scrolliboxin saat menemällä tänne: http://www.suntuubi.com/fi/BlingBling/
ja etsit kohdan 'Scrollattava tekstilaatikko'. Sen jälkeen kopioit koodin ja menet sivuillesi. Sen jälkeen liität koodin html editoriin (eli se paikka minne kaikki kirjoitetaan) ja valitset ylhäältä 'koodi' kohdan. Height ja Width kohdista voit säätää korkeuden ja leveyden (meillä ne ovat yleensä 200px ja 400px)''

Olen ihan varma että kirjoitin tämän ohjeisiin, mutta näköjään en :D

- Niameus & Rowan Mordred

Nimi: Lunatra
Kotisivut: http://lunatra.suntuubi.com/

13.03.2017 20:30
Kyllä sen vissiin voi ihan samalla tavalla vaihtaa.

Nimi: Roksu

12.03.2017 16:56
Hei, tulinpas nyt huomauttamaan tällaisesta asiasta, että kun teillä on nuo cboxin ohjeet, niin tein uudet sivut ja sain cboxin asennettua, mutta värejä tai kokoa en noilla ohjeilla pysty vaihtamaan, sillä tuollaisia kohtia mitä teidän ohjeissanne on, en löytänyt mistään. En nyt tiedä että onko cboxin asennussivut muuttuneet vai mitä, mutta ajattelin huomauttaa.

En tiiä mihin tää pitäs laittaa mut laitan nyt tänne, hyvää päivänjatkoa! :33

Vastaus:

Heissan! Tuo näemmä johtuu siitä, että sinulla on uudempi versio cboxista. Tässä alempana pitäisi olla kysymys ja vastaus siihen miten cboxin saa vaihdettua vanhaan versioon. Se kylläkin tarkoittaisi sitä, että sinun pitäisi tehdä kokonaan uusi cbox (varmaankin).

- Niameus

Nimi: Lunatra

10.03.2017 14:06
Ei tarvitse enää aloittaa.

Nimi: Lunatra

10.03.2017 07:36
Helou Niameus. Olen tässä tullut päätökseen, että sinun ei tarvitse tehdä sitä ulkkaa minulle, jos et ole vielä aloittanut.:) Näyttääpi siltä, että omassa elämässäsi sattuisi juuri nyt olemaan mwlko paljon kiireitä, niin mitäpä niitä lisäämään. Tuli sellainen uusi idea, joten ehkä poistan sivut. Voisitko myös kertoa, että oletko jo aloittanut sitä ulkkaa. Kertoa voit ihan tähän teidän viekkuun julkisella, että nään.

Vastaus:

Ulkan teon olen monta kertaa aloittanut (ja lopulta päätynyt poistamaan sen) ja ajattelin juuri aloittaa taas puhtaalta pöydältä, mutta jos olet sivusi poistamassa niin veikkaampa ettei tarvitse aloittaa vai?

- Niameus

Nimi: Lunatra

28.02.2017 07:57
Nia, Rowan, toivottavasti ei haittaa, että kerron Lakulle, kun nyt satuin tähän.

Laku, tuollaisen chatin saa, kun olet luomassa sitä chattia, ja siinä jossain kohtaa pitäisi lukea jotain tämän tyyppistä: 10v version. Sen kun pistät pois päältä. Värejä voi muokata Theme Editorissa sieltä ylhäältä kun selailet niitä palkkeja. (tämän väri-jutun Nia kertoi) xD

Vastaus:

Eipä haittaa ollenkaan :) Apu on aina hyväksi ^^

- Niameus 28.2.2017

Nimi: Laku

28.02.2017 00:12
Hello, miten saa tuollaisen chatin, kuin täällä teidän sivuilla on? Cboxissa taitaa olla nyt jokin uusi versio, kun sieltä saatavat chatit näyttää erilaiselta.

Vastaus:

Juu, Lunatra tuossa ylempänä selittikin. En olisi itse edes tiennytkään :D Lisäilenkin huomenna cboxin käyttöohjeisiin videon.

- Niameus 28.2.2017

Yksityinen viesti

27.02.2017 13:51

©2017 • яσωαи ¢αѕтℓє • - suntuubi.com